Tarieven

Hieronder vindt u de tarieven voor mijn diensten.

Mocht een geplande afspraak niet door kunnen gaan dan graag zo snel mogelijk, uiterlijk 24 uur van tevoren contact opnemen via telefoon of mail. 

Anders zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

de haan kindercoaching kennismaking

Kennismakingsgesprek

Gratis

Na het eerste contact via telefoon of mail (gratis en vrijblijvend) maken we een afspraak voor een intakegesprek. Voorafgaand aan het intakegesprek vullen jullie meestal al een intakeformulier in.

Momenteel is er geen wachtlijst.

Intake

€90 incl BTW

Intakegesprek met of zonder kind.

Tijdens dit gesprek kijken we samen wat er speelt en wat jullie en jullie kind graag wil bereiken. Meestal is dit alleen met jullie als ouders, afhankelijk van de leeftijd en hulpvraag is jullie kind erbij. De eerste keer met jullie kind staat in het teken van elkaar leren kennen, kijken of er een klik is, en kijken wat er al wel goed gaat en wat jullie kind nog graag leren wil.

Vanaf eind maart vinden de sessies plaats in mijn praktijk aan huis. Hier kunnen we ook sessies met coach hond Syrah inplannen. Tot die tijd werk ik ambulant en kom ik bij je thuis of op school. Voorwaarde is wel dat er een rustige ruimte is waar we samen aan de slag kunnen gaan.

Sessie

€90 incl BTW

Uurtarief sessie of oudergesprek.

Creatieve kindercoaching kan zowel thuis, op desgewenste locatie of op school plaatsvinden. Vanaf eind februari 2022 vinden de sessies plaats in mijn praktijk aan huis. Hier kunnen we ook sessies met coach hond Syrah inplannen. Tot die tijd werk ik ambulant en kom ik bij je thuis of op school. Voorwaarde is wel dat er een rustige ruimte is waar we samen aan de slag kunnen gaan.

Hoeveel sessies er nodig zijn, is afhankelijk van de hulpvraag en het verloop van de sessies. Na elke sessie leg ik samen met jullie kind kort uit wat we gedaan hebben of koppel ik dit desgewenst op een andere manier terug. Zeker bij wat jongere kinderen is het soms juist fijn als een van de ouders erbij is. Ook als ik merk dat een kind nog wat tijd nodig heeft om te wennen zal ik vragen of jullie de eerste keren nog mee willen komen.

Tussentijds is er altijd de mogelijkheid tot contact over het verloop van de begeleiding.

Het kan ook zijn dat ik alleen (of afwisselend) met jou of jullie als ouders werk. Dit is een afweging die we altijd samen maken.

5 Sessiepakket

€399 incl BTW

Voor een goed coachings resultaat zijn er vaak minimaal 5 sessies nodig, hiervoor geldt een pakketkorting van €51,- en betaalt u €399 voor 5 sessies.

Door de verzekering wordt coaching niet vergoed, via PGB zijn er wel mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen?

Neem vrijblijvend contact met me op om samen naar de mogelijkheden te kijken.